Kazohinia Kávéház

Amiről egy kávéházban beszélgetnek. :) Erről-arról, világrengető dolgokról és kakis pelenkákról

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ilyen is van...

2010.09.10. 12:03 | Kazohin | Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés mindennapok

 

Ma befele jövet a városba, mögém szegődött két motoros rendőr.
 
Valami királyság volt, amit ca. 3 km-en át csináltak, amíg a közelemben voltak és láttam őket. Hangsúlyozottan betartottak és betartattak minden szabályt, udvariasak voltak és hihetetlen jó fejek. Kereszteződésnél kivárták, hogy átérnek-e anélkül, hogy beragadnának, elengedték a buszt, és még két autót is, akik arra vártak, hogy valaki megkönyörüljön rajtuk és engedje besorolni őket a forgalomba. Mikor mögöttünk mentősziréna harsant, előrezúztak a zebrához és lévén a gyalogosoknak zöld lámpa, ujjukat felemelve várásra intették őket, míg el nem haladt a mentő. Aztán a Hungáriához kiérve, van egy kereszteződés, ahol a jófej autósok mindig beragadnak a kereszteződésbe, így keresztbe nem tudnak elmenni a zöld ellenére sem az autók. Akkor odapenderültek a motorral és a zöld ellenére megállították a forgalmat, majd egyesével engedték az atósokat, míg le nem esett a derekabbjának, hogy mi végre csinálják ezt és már nem kellett mutogatniuk, tudták maguktól is a rendet.
 
Aztán elkanyarodtak és már nem tudtam követni őket, miket csináltak még, de az általuk elismert teremtő áldja meg őket, bearanyozták a reggelemet. Ja, és még korábban is beértem a munkahelyemre, pedig hatott a jó példa, és én is udvariasan közlekedtem.

A bejegyzés trackback címe:

https://kazohin.blog.hu/api/trackback/id/tr782286027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása