Kazohinia Kávéház

Amiről egy kávéházban beszélgetnek. :) Erről-arról, világrengető dolgokról és kakis pelenkákról

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Még egy kis belehúzás

2009.05.27. 14:15 | Kazohin | Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok

Mit mondjak ez a hét sem úgy alakul, ahogy azt egy kellemesen hűvös szobában, koktélt kortyolgatva eltervezi az ember.

Keddre szinházjegyet kaptunk, szerdán OKÉV felmérőt ír a kisebbik, és zongorás próbája van a nagyobbnak. Csütörtökön zongoravizsgája van a kisebbnek és szolfézsvizsgája a nagyobbnak. Pénteken hegedűvizsgája van a nagyobbnak. Szombaton osztálykirándulása a nagyobbnak. Vasárnap vendégek jönnek és közben, hogy teljes legyen a káosz lefoglaltunk egy hétvégi házat a Börzsönyben péntektől-hétfőig. Amit persze teljesen elfelejtettünk. Aztán, mikor kiderült, veszekedtünk egy jót, és lemondtuk. A munkahelyemen 3 pályázat elszámolási határideje, és csak azért nem 6, mert az egyik film nem készült el teljesen, így azokra csak egy kérelmet írunk, hogy meghosszabbítsuk az elszámolási határidőt.

Hogy semmiképpen ne érezzem jól magam, most már komolyan fogyózom, mert jön a nyár, úgyhogy egyébként is pattanásig feszülnek az idegeim. Az iskolában hétfőn közölték, hogy az egyik rajzom nem jó, úgy ahogy van, így azt át kell rajzolni. De már megcsináltam még aznap éjszaka, így már csak 4 rajzot kell készítenem, meg a montázsokat, és a két tervrajzot befejezni.

Panaszból ennyi, viszont jövő héten az egyik kölök erdei iskolában lesz, no meg hétfőn szünnap, így a munkahét is csak 4 napból fog állni.

Futni még mindig nem tudom, mikor megyek legközelebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://kazohin.blog.hu/api/trackback/id/tr221146786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása