Kazohinia Kávéház

Amiről egy kávéházban beszélgetnek. :) Erről-arról, világrengető dolgokról és kakis pelenkákról

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Iskolakezdés

2010.09.09. 11:39 | Kazohin | Szólj hozzá!

Címkék: gyerekek iskola mindennapok

Már megint elkezdődött az iskola. Idén az előkészületek kicsit olajozottabban mentek, mint egy éve. Értem ezalatt a régi ruhák átválogatását és az újak megvételét.

Ismét hihetetlen pénzeket hagytunk a boltokban és most sem vettünk egy darab felesleges ruhát sem. Füzetekből és ceruzákból is a legközönségesebb darabokat vásároltuk, az egyetlen luxus a lányomnak ment, aki a legtutibb (és legdrágább) bekötőpapírt választotta ki. Ezt azonban ellensúlyozta, hogy a fiam egyáltalán nem akarja bekötni a cuccait.

Na viszont az olajozott kezdetek után gyors visszaesés következett és a suli után két héttel még mindig nem jelenthetem ki, hogy kialakult a napirend. A fiamnak megszűnt az ebédelésórája, így rendszerint hamarabb végez, mint a lányom. A hegedű és zongoraórák még mindig képlékenyek, ahogy a szakkörök indulnak, juszt is arra a napra jut az áhított szakkör, amikorra beraktuk a hegedűórát.

Most ott tartunk, hogy tanulnak Fótra hazajárni, hogy legalább azon az egy napon könnyű legyen a dolgom, amikor nincs semmi délutáni elfoglaltságuk.

Az idei plusszórák a következőek:

Fiam: zenetörténet, hegedű, angol, kung-fu, mikroszkóp-szakkör

Lányom: szolfézs, zongora, tenisz, kerámia-szakkör

Legalábbis egyelőre. Sajna az új lakás még sehogy sem áll, de veszünk egy íróasztalt és egy széket, így be tudjuk üzemelni, hogy hetente kétszer el tudjanak menni oda.

A bejegyzés trackback címe:

https://kazohin.blog.hu/api/trackback/id/tr522282483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása