Kazohinia Kávéház

Amiről egy kávéházban beszélgetnek. :) Erről-arról, világrengető dolgokról és kakis pelenkákról

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

futás - 5. hét, 10. edzés

2009.04.03. 11:56 | Kazohin | 1 komment

Címkék: természet futás kert

Megvan a 10. edzés. Ugyan semmi kedvem nem volt, de elmentem, és nagyon király volt. Ugyanis nem futottam körbe most a szigetet, hanem csak annyit, amennyit az edzésterv mondott. Azaz 4*2 percet. Ez pedig sokkal könnyebben ment, mint az egész, visszafele sétáltam és teljesen kipihenten értem a kocsihoz, nagyon jól éreztem magam. Ezt gyakrabban fogom így csinálni.

Ezt a http://www.futanet.hu/forum/ a forumozóktól tudtam meg. Tegnap ui. volt rengeteg időm, és kicsit beleolvastam a kezdőknek szóló fórumba. Még csak 2006 júliusában tartok az olvasásában, de máris annyi okos tanácsot szedtem össze, mint a csuda. Például azt, hogy úgy kell csinálni, hogy jólessen, mert hosszú ideig nem tudja az ember megerőszakolni magát. Ez így király volt, mert a tegnapi nagyon jólesett így. Azt is mondták, hogy ne mindig ugyanúgy és ugyanazt, mert megszokja az ember. Én tehát azt fogom csinálni, hogy egyszer körbefutom a szigetet, egyszer pedig szigorúan az edzésterv szerint megyek a végén levezető sétával.

A legégetőbb problémára még nem találtam választ egyelőre, de remélem lesz majd egy nagy mellű futó, aki megkérdezi a tutit, és sok okos tanácsot kap, mert most már komolyan fájnak a melleim a folyamatos zutykolódástól.

A fogyást már meg is kérdezték és nagyon vígasztaló, hogy szinte senki nem rögtön kezdett fogyni a futással, hanem kellett 2-3 hónap, amíg beindult. Viszont komoly súlycsökkenésekről számolnak be évek alatt, ami engem nagyon feldobott. :)

És ma hazafele beugrok a decathlonba, és veszek egy új nadrágot, trallala. A jövő héten pedig még mindig 2 percet kell futnom, amit lehet, hogy megemelek 2 és félre. Legalább az első 5 ismétlésre. Aztán szerdán elutazunk, de ha lesz ott egy park a közelben, akkor lehet, hogy lemegyek Londonban is egy kis futásra. (Bocs)

Off.

A kert valami csodálatos. Pár napja van tavasz, és felrobbant minden. Két nap alatt tömény virágba borult a mandulafa, a tulipánok, jácintok és nárciszok megőrültek. A magnólia csak úgy dobálja le a bimbókat rejtő vastag többrétegű héját. Kinyíltak a kökörcsinek is, és végre a piros is megmutatja magát. Három bimbó is van rajta. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kazohin.blog.hu/api/trackback/id/tr901043678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bozót · http://www.bozotfut.blogspot.com 2009.04.15. 12:16:48

Szia itt is! Klassz kis blog, nekem is van :p www.bozotkutya.info, meg egy futós is www.bozotfut.info, de ez utóbbit elhanyagoltam kicsit...

De a lényeg: a keblek hajlamosak tiltakozni a rázkódás ellen, sőt szépen megnyúlhatnak a szalagok is, úgyhogy célszerű a futócipő mellett egy-két igazán jó sportmelltartóra is beruházni, mert nagyon megéri! Menj be mondjuk a Spuriba (vagy sima fehérneműboltban is próbálkozhatsz, ha nem túl nagyok a méreteid) és próbáld végig a kínálatot. Nekem még szupi Nike példánnyal is csak úgy kényelmes, ha aláveszek egy egyszerű merevítő nélküli melltartót plusszban....Legszívesebben lefásliznám :D :D :D

Jó futást!
süti beállítások módosítása